אני יודעת בפעם הראשונה על דוח כלשהו רק בשל העובדה שעשו לי עיקול לחשבון הבנק שלי . אני משתדלת עד מאוד לחנות כשורה ומזה זמן רב לא קיבלתי דוח חניה כלשהו . בימים אלה הודיעו לי על עיקול שיש לי לחשבון הבנק על דוח חניה מעירית תל אביב . דוח שלא יודעת עליו כל וכלל . לאור העובדה שאחת למספר חודשים אני מקבלת עיקול על חשבוני ואיני רשאית להוציא כסף בשל כך ובסופו של דבר אני משלמת כי אין לי הכח להוכיח שזה לא קרה אני מתחילה לחשוב שאולי יש טעות ה ברישום אצל האנשים העוסקים בכך ,בפרט לאור העובדה שאני מבקשת פרטים אודות הדוח מתי והיכן זה קרה והתשובה תמיד הינה אותה תשובה אין לנו את הדוח המקורי הכל הוכנס למחשב ואני האזרח הקטן צריך להאמין למחשב שמולעט בידי פקידים וגם אם טעו אני בשל חוסר סבלנות וזמן אמורה לשלם את הדוח .הדבר חוזר על עצמו כל מספר חודשים ואני משלמת בלית ברירה ....לא עוד....אני דורשת הפעם שיראו לי את הדוח המקורי אחרת אני לא משלמת ושיסירו לאלתר את העיקול מחשבון הבנק שלי !!!! חשבון בנק שלי הופך לכלי משחק בידי רשות הגביה של עירית תל אביב מבלי להודיע לי דבר !!!! חוצפה !!!! אבל מה הפלא ..אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר ...
סיניה שלום,
את בהחלט זכאית לבקש מעיריית ת"א (מח' החנייה) לקבל את העתק הדו"ח וגם את אישור המסירה של הודעת הקנס שאמורה הייתה להישלח לכתובתך.
אכן יש טעם לפגם בהליכי הגבייה המנהליים ובתי המשפט דנו בסוגייה זו לא אחת.
אנא פני באופן אישי לעיריית ת"א ואני מאמין שהעניין יסודר.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר