קיבלתי דו"ח חניה מעריית רמת השרון על חנית רכב בכניסה לשטח המיועד לכלי רכב אחר סעיף 575(? ככל הנראה זה מספר הסעיף קשה להבין מהדו"ח).
בכל אופן מדובר ברחוב בו אני מחנה תמיד בבואי לעבודה. באותו היום מתבצעות עבודות שיפוץ וכל שולי המדרכה הוסרו וגם חלק מהכביש. אכן העמדתי בלא לשים לב את הרכב בכניסה לחניה של בית פרטי (אני חונה שם 6 שנים ומעולם לא קרה לי). קיבלתי דוח כאמור על סך 250 שח.חניתי כאמור בכניסה לחניית בית פרטי . היה שם שער ושלט פרטי לא לחנות. אני משער שבימים כתיקונים כשיש מדרכה יש שיפוע במדרכה או צבוע אדום לבן המציין לא לחנות. בכל אופן שאלתי-האם הדו"ח חוקי גם במקרה ולא היתה בכלל שולי מדרכה. האם יש סיכוי לערער בטוענה זו ובהתחשב בעובדה כי 6 שנים לא קרה לי מקרה דומה?
תודה רבה
גיל שלום,
להערכתי ניתן לבקש את ביטול הדו"ח (פחות מן הטעם שלא היו בעברך עבירות חנייה) ויותר מן הטעם שלא ניתן להבחין באבני השפה(אדום לבן ו/או מונמכות ו/או בסימון שעל גבי הכביש וכל זאת מפאת עבודות השיפוצים שבוצעו בכביש (ממולץ לגשת מהר ולצלם).
יש לך 30 ימים להגיש את הבקשה לעיריית רמה"ש.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר