בטעות רשמתי את פנייתי בפורום דיני עבודה. להלן פנייתי. נרשם לי דו"ח תנועה ביום 27.12.09 ע"י פקח עירוני בשעה 08:51 , ברח' צידי שאין בו הפרעה לתנועה. לאחר כ- 4 שעות , שעה 12:45 נרשם דו"ח נוסף.
לציין שהדו"ח הראשון הודבק לשמשה. הדו"ח השני , התקבל כחצי שנה לאחר מכן בדואר , כך שנודע לי עליו בפעם הראשונה עם קבלתו בדואר.
האם הדבר חוקי? האם עלי לשלם עבור 2 הדו"חות או שמא אוכל לבטל את הדו"ח השני ?
תודה מראש
חג שמח ושנה טובה
חגי
חגי שלום,
עליך לשלוח בקשה לביטול הדו״ח השני (צרף העתק תשלום על הדו״ח הראשון- יש לך 30ימים לבקש זאת מיום קבלת ההודעה ואתה מחויב לשלוח את הבקשה בדואר רשום ולשמור את אישור המשלוח).
עליך לטעון כי העבירה ״נמשכת״ בזמן כה קצר ולא ״מתחדשת״ וכן כי אתה נחשף עקב קבלת הדו״ח השני ל״סיכון כפול״. ( אתה יכול לצטט את סעיפים 5 ו-222א בחוק סדר הדין הפלילי).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב״ד
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
ראשית - תודה רבה על המענה המהיר
שנית - עדכון - מדיון בימ"ש הוברר , כי הפסיקה מלמדת , כי פקח עירוני רשאי לרשום דו"ח לאותו רכב , באותו מקום חניה , באותו תאריך , כל שעתיים (עיריית נתניה) ומכאן שמדובר בעבירה מתחדשת ולא בעבירה נמשכת.
שלישית - לפנים משורת הדין החליטה השופטת למחוק את כתב האישום ולבטל את הדו"ח השני (לאחר שהראשון שולם על ידי)
לידיעה
שוב תודה
שנה טובה וחג שמח
חגי
חגי שלום,
אני שמחתי לשמוע על התוצאה.
בנוסף אם יש באפשרותך לציין את פרטי ה״פסיקה״ הקובעת כי עבירת חנייה מתחדשת כל שעתיים.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר