שלום,
קיבלתי דו"ח חניה של עיריית רמת גן מתחת לבית שלי כשיש לי תו חניה של כתושבת האזור כמובן.
מסתבר שמעט לפני מקום החניה יש שלט האוסר חניה שהוא מוטה על צידו ומכסה אותו צמחיה, יש לציין שאני גרה ממש מעל לשלט כשלוש שנים ומעולם לא שמתי לב לקיומו של השלט.
הגשתי ערעור עם פרטי המקרה וצילומי השלט כשרואים בברור שממש לא ניתן לראותו משום מקום הגם ששפת המדרכה כלל לא מסומנת כאסורה לחניה.
כמובן שקבילתי הודעה כי הערעור לא התקבל...
במהלך השמן האחרון אני מצלמת כל שבוע פקחי עירייה, ניידות משטרה וכדומה החוניןם ממש באותו המקום וכשאני שואלת אותם למה הם חונים במקום אסור אני מקבלת את אותה התשובה בדיוק כי הם לא ידעו שלא ניתן לחנות במקום זה כיוון שלא ראו את השלט המדובר.
האם לדעתכם יש לי טיעון משכנע ועליי להשפט על הדוח? או שכדאי לי להמנע מבזבוז זמני?
ליז שלום,
יש לך טיעון טוב מאד ומשכנע ואף קבוע בתקנות התעבורה (תקראי להנהתך את תוכנה של תקנה 22(א) סיפא).
פסיקת ביהמ"ש קובעת כי תמרור מוסתר/עקום =תמרור שהוצב שלא כדין.
אלא שעליך לקחת בחשבון שהזכות לבקש להישפט נתונה לך במהלך 30 הימים מיום קבלת התשובה השלילית מאת העירייה.
כשתוזמני למשפט התמונות של העץ+התמרור העקום ישמשו לך כראייה(עדיף להביא כמה תמונות).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
תודה רבה על התשובה המהירה! שנה טובה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר