שלום רב,
לפני כשנה נהגתי לראשונה במרכז ונכנסתי ברחוב חד סיטרי,כשהבחנתי שזה חד סיטרי עצרתי מיד והתכוונתי לנסוע אחורה. בעיקול ממעלה הרחוב הגיע רוכב אופנוע שנסע במהירות והחל להתנדנד עד שנפל...באותו רגע יצאתי מהרכב הוא החלק באיומים וצעקות,איש גדול ואני פעם ראשונה חווה דבר כזה..
הוא אמר לי שלא להזמין אמבולנס ומשטרה כשבדיעבד הבנתי שנהג ללא רשיונות.
הוא אמר לי שאם תגיע משטרה יעצרו אותי ואני ילדה בת 20 האמנתי..
הוא אמר לי שהכל בסדר אבל שאחתום על דף שפגעתי בו שאם אעשה בעיות יהיה לו קלף..הוא הכתיב לי מה לכתוב וחתמתי..הוא ניסה להוציא אופנוע חדש מהחברה ושאני אשלם הכל.
עבר זמן מה אבא שלי הבין שהכל מרמה שלו,הגענו לתביעה אזרחית כשהוא התובע ויצאתי זכאית.
מאחר והגיש תלונה במשטרה נקראתי למשפט על עבירת תנואה שכביכול פגעה בבנאדם. עוד לפני שנשפטתי נאמר לי שיש פסק דין של שלושה חודשים פסילת רישיון..ביקשתי שלא להישפט עד שאתייעץ ואגיע מוכנה,מה גם שנאמר לי שזה שיצאתי זכאית במשפט האזרחי לא קביל.
אני בחורה שמשכירה דירה ומפרנסת את עצמי לבד,והעבודה שלי דורשת רכב,בלי הרכב יפטרו אותי מהעבודה.
המשפט נדחה לנובמבר..
האם יש באפשרותי לכתוב מכתב או שפשוט להתייצב במשפט.
תודה מראש,
רעות
רעות שלום,
מתוכן דבריך ובין השורות ניתן להבין כי התביעה המשטרתית מייחסת לך סעיפי אישום הכוללים פסילת מינימום בת 3 חודשים.
על מנת לתת ייעוץ טוב ומעמיק עלי לראות את חומר החקירה בתיק כמו גם להיפגש איתך בארבע עיניים.
לא הייתי ממליץ לך שלא להופיע למשפט -כי תשפטי וייגזר עליך הדין בהיעדרך.
לכל הבהרה או ייעוץ ספציפי תוכלי לפנות ישירות.[משרדי מפורסם באתר זה באינדקס עו"ד -דיני תעבורה].
בברכה
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר