שלום, למדתי 30 שיערים אצל מורה נהיגה וכבר אחרי ה 20 ומשהו שיעורים הבנתי שמשהו לא בסדר שאני מרגישה שהוא מחפף אותי וגורר אותי ואני פשוט תקועה ולא מתקדמת. עשיתי שיעור נהיגה אחד אצל מורה אחר וכל סימני השאלה שהיו לי במשך 30 שיעורים אצל המורה הקודם נפתרו לי בשיעור אחד בלבד אצל המורה החדש.מתברר שהמורה הראשון לעולם לא לימד אותי אחיזה נכונה בהגה ויד רודפת יד ובגלל זה תמיד היה לי קשה בהיגויי וזה הדבר הבסיסי ביותר שכבר הוא היה אמור ללמד אותי בשיעור הראשון והיו עוד המון דברים שהוא לא לימד אותי בכלל ועם לימד בכלל לא לימד טוב ולימד כזה חפיף בלי שאני אבין המון דברים העיקר לגרור אותי ולהוציא ממני כסף ,אני יודעת שהוא רימה אותי וניצל את זה שסמכתי עליו.היה גם שיעור אחד איתו זה היה בערך בשיעור 20 שבשיעור הזה נכנסה בי משאית והמורה שלי באותו זמן היה שקוע בטלפון ובמזל היה רק נזק קל למראה הצדדית ולי לא קרה כלום ויש עוד המון המון דברים שלא אפרט. אני רוצה לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לתבוע אותו ומהם הסיכויים שלי לזכות?
שלום לשואל/ת
1- במידה וחשת כי המורה מזלזל, אינו קשוב אליך ולדרך בה את/ה נוהג מדוע חיכת 30 שיעורים??? מדוע לא עזבת אחרי 2-3 שיעורים?? הרי אף אחד לא אילץ אותך.
2- על מנת לתבוע עליך לשכנע כי המורה לא לימד טוב ויהיה לך קשה מאד לעשות זאת.
3- במידה ותרצה/י יותר פרטים על התביעה הפנה/י שאלתך לפורום "צרכנות ותביעות קטנות".
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר