לדורון שלום , ראשית תודה רבה על התשובה . יש לי מספר שאלות
בתמונה שהוא צילם לא רואים את מספר הרכב ולא רואים אותי בתוך הרכב
האם זה כישלון ראייתי
הפקח היה בלי מדים ובלי כובע . בקשתי ממנו תעודת פקח והוא סירב מה הנוהל
למה הפקח לא נתן לי את הדוח ביד
ביקשתי את הדוייח המקורי לא קיבלתי קיבלתי רק תמונה לא ברורה ומעופלת
קיבלתי את ההודעה על תשלום הקנס רק אחרי חצי שנה מה החוק אומר
לאור האמור לעיל אשמח לקבל תשובה מפורטת מה עלי לאמר בבית המשפט
תודה רבה וחג סוכות שמח
אבי שוב שלום,
1- עצם העובדה שאתה נמצא ברכב כלל לא מעלה ולא מורידה מן העבירה.
2- העובדה שמספר הרכב לא צולם יכולה לשמש לטובת נהג בתנאי שהנהג והרכב אכן לא היו במקום העבירה=טענת אליבי -קרי שהיית בשעה הנקובה במקום אחר ואתה יכול להביא סימוכין לכך(כרטיס עבודה, חשבונית מחניון בעיר אחרת, רכב היה במוסך בתיקון באותו יום וכיוצ"ב), אך מתוך דבריך אני מבין שאלו לא העובדות ואם כבר התכתבת עם העירייה לא תוכל לטעון כעת אחרת.
3-הפקח צריך להזדהות אך זו טענה שלא מביאה לביטול הדו"ח מקסימום נזיפה מאת העירייה לפקח כמו כן טענה זו תסתור את טענתך הקודמת שפורטה בסעיף 2 לעיל.
4- הודעת קנס יכולה להינתן באופן ידני וגם באמצעות דואר רשום הזמן למשלוח ההודעה הינו עד שנה מיום ביצוע העבירה (אם לא כן, תחול התיישנות עבירה).
5-אחת הטענות שיכולות להתקבל היא עצירה לשם "פריקה וטעינה" עליך לצרף תמהיר של בעל העסק ו/או להביאו להעיד לטובתך.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר