ליד בית חולים בלינסון בפתח תקוה לפני המיון יש רחוב ארוך ( לא זוכרת את שמו) שמוצב בתחילתו תמרור437 בתוספת שילוט "חניה לנכים לאורך המפרץ", הגעתי לביקור אימי לאחר ניתוח ,ואני מעפולה .התמרור הוצב בתחילת הרחוב ואני החניתי בקצה השני בסופו כ80 מ'לערך, כך שלא יכולתי לראותו , ליד התמרור המדרכה הייתה צבועה באדום לבן אך במקום שבו חניתי צבע המדרכה היה באפור . וכל זה בדקתי רק לאחר קבלת הדוח על החלון.כאשר חזרתי אל הרכב גיליתי את הדוח צמוד לשימשה. הגשתי בקשה למרכז פניות נהגים ארצי אך נענתי בשלילה בטענה ," מאחר ולא התקיימו עילות הביטול המפורטות בחוק".עברה אחרונה שלי היתה בשנת 2006. מה עלי לעשות? האם לגשת למשפט? לדעתי היתה כאן הטעיה מכוונת של המשטרה או כל מי שהניח את התמרור בכוונה להכשיל את הציבור בכדי לגבות קנסות .
אבקש את עזרתך הסכום מאוד גבוה עבורי ולא מוצדק.
חנה שלום,
לא אחת אני נתקל בשאלה מעין זו ובתחום ביה״ח בלינסון בפרט.
עצתי אליך תסתכם בכך שאמליץ לך לצלם את ״המפגע״ התעבורתי-בכך שלא ניתן להבחין בתמרור ולבקש להישפט(אגב, יש לך 30 ימים לבקש זאת מיום קבלת התשובה השלילית).
בברכה ,
מנהל פורום תעבורה ומרב״ד,
דורון ויגלר, עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר