שלום רב אנו גרים בבית ישן שבנוי מצד אחד על מדרגות ומצד שני נמוך לגינה.כשקנינו את הדירה ביקשנו חניית נכה מעיריית רמת גן ואכן קיבלנו עים הזמן שזה היה השיקול הראשי פתחנו פתח מהגינה לכביש הראשי (הירדן ברמת גן עמוס לעייפה) כמובן עים רשיון מעיריית רמת גן וביקשתי להעביר את התמרור לצד השני(הירדן,זה כביש ראשי שמלא אוטובוסים ואמבולנסים עוברים ביום ואני מביאה את הרכב מהצד השני לרחוב הירדן עומדת בדאבל פרקינג מסוכן מאוד ומעלה את אבי שהוא מוגבל מאוד ולוקח לו זמן לעלות לרכב אך הם טוענים שאני שיניתי את חזות הבניין (עורפי) ולכן אינם יכול לאשר.ומצד שני ישנו בית ממול(ברחוב הירדן)שהפתח של הבית שלי אמנם לצד הירדן והיא קיבלה תמרור נכה ליד הגדר שלי,כלומר היא צריכה לחצות כביש ולהגיע לרכב.מה עושים בעניין מבחינה משפטית במצבם של הוריי ישנה החמרה (אימי עברה השתלת קוצב ושניהם ניצוליי שואה.אנא יעץ לי מה אפשר לעשות בנידון.ערב טוב
שלום סמדר,
על פניו נראה כי קיים כאן קיפוח.
אני מציע שתפני שוב אל מחלקת החנייה בעיריה ותנסי להסביר להם את הבעיה.
בברכה,
דרור סלמן, עו"ד
מנהל פורום תעבורה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר