בתאריך 27/12/10 קיבלתח פתק ירוק על השמשה של הרכב שאני אמור לקבל דו"ח מקורי של עיריית תל אביב על חנייה בשטח ציבורי, [שטח ציבורי? כל העולם מחנה שם], שילוט אין במקום כך שאי אפשר לדעת האם מותר לחנות או לא?, בחודש 10/11 קיבלתי מכתב מעו"ד שבגלל שלא שילמתי את הדו"ח שנשלח אליי אז במקום 430 ש"ח עכשיו אתה משלם 690 ש"ח, בקיצור, לא קיבלתי דוח, הם טוענים ששלחו לי דואר רשום ושלחו לי הוכחה, העניין שהם שלחו לכתובת לא נכונה ואח"כ לכתובת הנוכחית. במכתב ששלחו לי היום, הם אמרו לי שהייתי יכול לבקש ביטול משפט מיום קבלת הדו"ח המקורי, אבל לא קיבלתי דו"ח. הכנתי להם תמצית רשום אוכלוסין כמתבקש. מה אני עושה? אני לא מוכן לשלם שקל אחד יותר מהדו"ח המקורי למרות שאני חושב שאני לא אמור לשלם אותו בגלל שאין שילוט ואין שום דבר שמורה על אי חנייה במקום. אשמח על כל עזרה
יאיר שלום,
אחת מן האופציות העומדות בפניך היא הגשת בקשה להארכת מועד להישפט בגין הדו״ח (מוגשת לבית המשפט לעניינים מקומיים) עליך לצרף תצהיר המפרט את הסיבה לאיחור בבקשה ואת עיוות הדין שנובע מהשתלשלות העינינים כפי שתארת בפנייתך(כל זאת מאחר וחרגת ממסגרת 90 הימים הראשונים בהן הייתה לך זכות מוקנת לבקש להישפט).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב״ד,
דורון ויגלר, עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר