שלום רב, קיבלתי 2 דו"חות חניה שניהם על אותה העברה-העמדת רכב במקום המפריע/חוסם את התנועה, אך בימים שונים.העניין הוא שעצרתי על שחור-לבן כדי לחכות לחברים של אמא שהייתי אמורה לאסוף, כיביתי בנתיים את הרכב וכשהדלקתי , הוא לא התניע.מכיוון שהייתי אמורה להגיע לעבודה בהקדם לא היה לי זמן להתעסק עם הגרר והשארתי את הרכב איפה שהוא לא התניע במשך יומיים.כשבאתי לטפל ברכב ולהזמין גרר בדקתי שוב אם הוא מתניע ולפתעתי הוא התניע ולכן ויתרתי על הגרר ולקחתי אותו למוסך יום למחרת בבוקר(כי המוסכים כבר היה סגורים)...ולכן אין לי אישור מהגרר ובמוסך לא מצאו משהו לא בסדר עם המצבר/אלטרנטור ..מצאו דברים אחרים אבל אלה שלא קשורים להתנעת הרכב (הייתי בחו"ל חודש..אז כנראה שהיה לרכב קצת קשה בהתחלה).בקיצור על כל יום קיבלתי דו"ח אבל הכתובת באחד הדו"חות לא נכונה. השאלה היא מה אני יכולה לעשות בנדון ..כי הבנתי שאם יש טעות בדו"ח אני יכולה לנסות לבטלו..ואיך אני עושה את זה...ודבר שני האם אני יכולה לטעון לגבי העניין של הרכב התקול למרות שאין לי אישור של הגרר ומהמוסך אין משהו רלוונטי לעניין ההתנעה?
יש לציין שאין לי עברות תנועה קודמות
ורוניקה שלום,
החוק מאפשר להגיש בקשה לביטול דו״ח(יש 30 ימים לשם כך).
עליך לנסות לשכנע כי הדו״ח ניתן בחוסר עילה/יש לך טענת הגנה/יש טעות מהותית בדו״ח.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה ומרב״ד
דורון ויגלר, עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר