שלום רב
איך ניתן לצרף תמונות?
1. ביום 11/12/2011 חניתי רכבי ברחוב קרליבך 18 באדום לבן עקב מצוקת חניה. בקטע בין רחוב שפרינצק וצומת אבן גבירול. על פי הדוח קבלתי קנס לפי סעיף 6X2 לחוק עזר (העמדת רכב וחניתו) שמ"ד1983, קןד 55 – תמרור אין עצירה, 2 גלגלים על המדרכה.
2. אני נכה 100%, ובחלון הקדמי ברכב יש תג חניה.
3. ברחוב קרליבך עד הקטע של רחוב שפרינצק הכביש צבוע עם קו קטעים כפול וחץ בצבע צהוב, ושפונים לאבן גבירול גם שם הכביש עם קו קטעים כפול וחץ בצבע צהוב, בין שפרינצק לאבן גבירול רואים מחיקת הקו ושם חניתי את הרכב
ויקי שלום,
במקום בו ביצעת את העבירה ישנן עבודות בכביש ולכן יש סימונים רבים.
לשאלתך - עצם העובדה שיש ברשותך תו נכה אינה מתירה חנייה בכל מקום!
אנא תקראי את סעיפים 2 ו- 3 בחוק חנייה לנכים -1994.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב״ד,
דורון ויגלר, עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
עם חיה לי כתובת מייל, הייתי שולח תמונות. אם לא עובדים ואין ציוד של עבודה ולא רואים שעבדו בכביש (כי כל 4 נתיבים זהים) איך אני עמור לדעת שאולי היה עבודות בכביש (אני לא מתל אביב). אין סימונים רבים, רק נתיב אחד לא צבועה בקטע זה, ולפני הקטע גם רואים ששם היה מקולף הקו קטעים וצבוע "קו קטעים כפול צהוב", קיים 4 נתיבים, 2 נתיבים מסומנים בצבע לבן ושני מסלולים נוספים ללא צבע ההפך רואים קילוף הצבע הקיים. אם העירייה לא צבע את הנתיבים בלבן או צהוב (מסלול רגיל או תחבורה) כמו שהיו צריכים לצבועה את כל הנתיבים, אם זה מקנה לעירייה זכות לתת דוח? אין שלט ב-29.
ויקי שוב שלום,
בא נעזוב בצד את סימון הנתיבים כי הדבר אינו קשור לעובדה שציינת בשאלתך כי החנת את רכבך בצמוד למדרכה שסומנה אדום לבן. אתה בעצם רצית לדעת האם לנכה יש היתר להחנות במקום כזה. הפניתי אותך לחוק שקובע שלנכה אין פטור במקום זה.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב״ד,
דורון ויגלר, עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר