[לא מפריע לאף אחד רק תופס מקום חניה]
התמרור ליד פתח הבית הפרטי שלנו, בעלי לא יכול להשתמש בחניה הפרטית שלנו מסיבות רפואיות בעלי מוגבל בהליכה ובין היתר סובל מאי ספיקת לב וקוצר
נשימה במאמץ. בעלי מיתנייד בקולנועית/כ.גלגלים
רקע :
בסביבות 2006-7 קיבל בעלי עמוד לנכה ליד פתח הבית היינו בחו"ל מתלונות של השכנים הזיזו את העמוד מטר אבל עדיין קרוב לפתח הבית,
בסוף 2008 נסגרה/נבנתה סככה מקורה שלה רישיון משנת 1977
לאחר תלונות אנונימיות שהסככה ללא רישיון באו מהמחלקה לחזות העיר וצבעו בכניסה לסככה כחול לבן וזה נעשה רק לסככה שלנו מכל הסככות, הסיבה הסככה בלי רישיון חפרתי ונברתי בתיק הבניין בעירייה ונמצא רישיון לסככה קיבלתי אישור ממחלקת הנדסה ובכך נמחק הכחול לבן
גם השנה היינו אצל הבת בחו"ל משהיא מהשכנים סיפרה לי שבאו להחתים אותה על עצומה נגד עמוד חניה שמורה לנכה.
ביום חמישי בסביבות השעה 14.30 [שלא נוכל לבדוק בסוף שבוע] התקשרו אלינו ממחלקת חזות העיר שמטפלים בחניות נכים/עמודי נכים
שהוא יבא ביום ראשון להוריד את עמוד הנכה ויציב אותו בכניסה לסככה מאחר שלבעלי אישורים רפואיים שלא יכול להיכנס ולצאת מהרכב בסככה
הסככה רחוקה מהכניסה לבית שזה הכי חשוב מה גם שזה מחייב בכל פעם שרכב יצטרך להיכנס לסככה צריך להתניעה את הרכב הנכה בשביל להזיז להכניס את הרכב לסככה ולהחזיר את רכב הנכה למקום, כתבנו מכתב שאנחנו לא מאשרים את הצבת התמרור בפתח החניה, וביום ראשון בבקר התקשרנו למחלקה נאמר לבעלי שהעבירו את הנושא לוועדה ב-27/12/11
היום בשעה 15.45 התקשר האדון מחזות העיר שוב בכעס מה זה המכתב ששלחתם בפקס הרי סיכמנו שאני מסמן את החניה בכניסה לסככה
בקושי נתן להבהיר שאנחנו לא מוכנים שסימון חנית הנכה תחסום את סככת החניה. בסוף השיחה הודיע לנו שיגיע מחר להוריד את תמרור שמור לרכב נכה
האם חוקי לקחת/להזיז לבעלי את עמוד הנכה ובכך :-
1. להרחיק את העמוד מהכניסה לבית ?
2. לחסום את הסככה המאושרת עם עמוד הנכה?
3. האם יכולים לחייב אותנו לחסום את סככת החניה שלנו עם עמוד
ובכל פעם שצריך להיכנס ולצאת מהחניה צריך להתניעה את רכב הנכה ולהזיזו?
4. האם ניתן לקחת/להוריד עמוד עם תמרור נכה שקיים כ-4 שנים ולצערי הנכה
לא הבריא או שמצבו השתפר?
5. האם לאדון מחזות העיר לומר לנו אז 5-6 מטר זה לא נורא הנכה יכול ללכת?
6. במידה ויורידו את את העמוד שמור לרכב נכה מה ולאן אנחנו צריכים לפנות.
מקווה לקבל תשובה לפני שיגיעו,
מתכוונת לדרוש צו מבית משפט ו/או לפחות החלטת ועדה שיהיה בפני מי לערער
אודה לתשובה
רחל
רחל שלום,
על פניו הסיפור נשמע מאוד מקומם, מרגיז וחסר צדק.
כתבי מכתב דחוף אל ראש העיר (לא כתבת את שם העירייה),
כמו כן, הוציאי מכתב אל המחלקה המשפטית.
נראה לי שברגע שראש העיר יתערב או יופעלו עליו לחצים, הסיפור יסגר.
בברכה,
דרור סלמן, עו"ד
מנהל פורום תעבורה
מנהל הפורום לרישום פלילי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
האדון מחזות העיר היה היום ורצה למקם את המעטפה בצורה שסוגרת את הכניסה לסככה,
לא הסכמנו ואז אמר שהוא הקובע אמרתי לו שיקח את העמוד,
לא היה מוכן לקחת את העמוד בלי מכתב וויתור על העמוד והוא יחליט איפו להציב בעלי אמר לו שנאמר שיש ישיבת ועדה כ- 27/12 והתשובה היתה זה לא לגביך זה לבקשות חדשות,
אז אמרתי לו שיביא לי צוו מבית משפט שמורה להעביר המעטפה ולסגור את הכניסה
לסככה, והתשובה אני לא מביא שום צוו
התקשרתי לחברה שהיא עו"ד והוא לא רצה לדבר איתה היא אמרה והוא שמע שלא לתת לא להוריד את העמוד ולהעביר אותו, ושיזמין משטרה,
ולפני שעזב את המקום אמר גם עו"ד יודעת לצעוק
לגבי ראש העיר שלנו לא יודעת עם זה יעזור אבל בערב אנסה לכתוב משהו
תודה רחל
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר