שלום אתמול חזרתי לרכב שלי במכללה למנהל בראשון בתוך החניון יש מעין מידרכה מכוסה באספלט שאני חונה בא כל הזמן וליידי כמה מכוניות כול יום אין תמרור האוסר את החניה אבל עדין קיבלתי כנס של 500 שקל "רכבך הנ"ל על מדרכה שלא נקבעה כמקום חניה מסודר סעיף 11 2מס"ד016" המקום אכן מדרכה אבל עם עליה יפה כאילו זה חניון נוסף .
האם ישנה אפשרות לביטול הדוח צילמתי את האוטו ואת כל הרכבים לידי?
תודה
רועי שלום,
אין צורך בתמרור האוסר חנייה מכיוון שהאיסור נכתב בתקנות התעבורה(ראה תקנות 71 ו- 72 בתקנות התעבורה).
עפ"י התיאור שמסרת בשאלתך, אני מעריך את סיכוייך לביטול הדו"ח כנמוכים ביותר.
בברכה
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
מוגדר כחניה ובכניסה שילמתי אז גם אני משלם חניה גם אין מקום וגם אני מקבל קנס
רועי שלום,
הפרט אותו הוספת בהחלט משמעותי.
ברגע שנכנסת לחניון (עם תשלום) - יש לך חוזה עם בעל החניון שאתה מקבל מקום חנייה פנוי והוא מקבל תמורה - מאחר ולא היה מקום חנייה פנוי הייתה "הטעייה" ו/או "מצג שווא" מצד בעל החניון. יש לך גם עילה נזיקית כי נקנסת בסך 500 ש"ח עקב הרשלנות של בעל החניון.
לכן, המלצתי לצלם את מגרש החנייה שהוא מלא עד אפס מקום כמו גם את הרכבים שחונים בהמשך (כמו שאתה החנת) ולהגיש תביעה אזרחית (לא בביהמ"ש לעניינים מקומים) בביהמ"ש השלום בראשל"צ.
לכל הבהרה נוספת תוכל ליצור איתי קשר ישיר.
בברכה
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
רועי,
היום היה יום פתוח במכללה למנהל.
חניתי עם 2 גלגלים על המדרכה מאחר והחניון היה מפוצץ ולא היו מקומות חניה נורמלים. קבלתי דו"ח על סך 250 ש"ח.
איך יתכן מצב שאנחנו בתור תושבי ראשון לציון בעלי תו חניה צריכים לשלם על זכות החניה בחניון המכללה למנהל בראשון לציון ובנוסף לכך גם מקבלים צריכים לשלם קנס כתוצאה ממחסור בחניה?
האם הסתדרת לגבי המקרה שלך?
אשמח אם תשתף.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר