בבדיקת ינשוף ששוטר ביצע נמצא כי רמת האלכוהול בדמי היתה 365 נשלל רישיוני ל30 יום וכמו כן נלקח רכבי לאחסנה 30 יום.נקבע זימון לבימ"ש.האם אני צריכה ייצוג של עו"ד בהנחה שאני נקייה מעבירות תעבורה+ נוהגת 7 שנים?
מהו העונש המקסימאלי שאוכל לקבל?
דלית, שלום!
עבירה של נהיגה בשכרות הינה עבירה חמורה, כאשר המחוקק קבע לצידה עבירה של מינימום שנתיים פסילת רישיון נהיגה.
אני אכן ממליצה לך להיות מיוצגת ע"י עו"ד ולא לנסות את מזלך ולהגיע לבית המשפט לא מיוצגת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
דלית,
העובדה שהעבר התעבורתי שלך נקי הנו זניח ביחס לחומרת העבירה שבה את מואשמת. עונש המינימום הקבוע ע"פ חוק הנו שנתיים פסילה. היוועצות בעורך דין הנה מומלצת ביותר במטרה להפחית את העונש למינימום האפשרי.
אם תקראי את המאמרים שכתבתי (מופיעים באתר תחת שמי) תוכלי ללמוד כי ישנה דרך לצאת מהאישום גם ללא עונש כלל, דהיינו, זיכוי מוחלט. את זאת אני אומר על סמך בדיקה ייחודית, ראשונית מסוגה בישראל, בה מומחה מטעמי בדק את המכשיר ובימים אלו כותה חוות דעת מומחה שבה מגולמים הפגמים של המכשיר באופן שעשוי להוביל לזיכויים של כלל הנאשמים בעבירת הנהיגה בשכרות.
ערן בן-עמי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר