בתאריך 16.12.08 נשפטתי בגין עבירת מהירות, והוטל עליי קנס בסך 800 ש"ח לתשלום. 400 ש"ח לתשלום עד 16.1.09 ו-400 ש"ח נוספים לתשלום עד 16.2.09. שילמתי את כל הסכום 800 ש"ח במזומן בתאריך 1.2.09.
בתאריך 18.1.10 קיבלתי הודעה בדואר שליחים לביתי, ובה דרישה לתשלום קנס בסך 400 ש"ח בתוספת פיגורים והוצאות גבייה. נאמר לי כי כיוון ששילמתי את התשלום הראשון של הקנס בפיגור של שבועיים בלבד, הוטל עלי לשלם תוספת של 50% מהסכום הכולל של 800 ש"ח. יצויין כי בעוד שההזמנה לבית הדין הגיעה לכתובת הנכונה, המעודכנת, הדרישה לתשלום תוספת הפיגור, משום מה הגיעה לכתובת הקודמת שלי. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עליי לעשות במקרה כל כך אבסורדי.
את יכולה להגיש בקשה לביטול קנסות פיגורים אותה יש לשלוח לועדה המוסמכת לדון בפטור מתוספות פיגורים באמצעות המרכז לגביית קנסות מדרך יפו 224, ירושלים ובמסגרת בקשה זו לפרט את הטעמים בגינם יש לבטל את תוספת הפיגורים (הטעמים שפרטת בשאלתך זו).
בהצלחה !
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר