אני זוכה בתיק .הגשתי בקשה למימוש עיקול דרך מדיה מגנטית, על כספים שנתפסו בחב' ביטוח איילון .הרשם אישר את בקשתי ונמסר לי כי עליהם להעביר את הכסף עד ל- 30.1 .כפי שציינתי הרשם אישר את העיקול ,אבל חב' איילון טרם העבירה את הכספים וגם לא נראה לי שעד ה- 30 אותם .
לחייב יש עוד תיקי הוצלפ העומדים כנגדו , והוא הגיש בקשה להיות מוכרז כחייב מוגבל באמצעים.נקבעה לו חקירת יכולת בעוד שבוע ויש סיכוי שיוכרז ככזה .
השאלה שלי היא : האם אוכל להגיש בקשה ובה לבקש להורות לחב' איילון (שהיא צד ג' ) לשלם לי את הכסף שהחייב חייב לי ? היות ובגללה אולי אפסיד את הכסף מהחייב ,בגלל שהיתה אמורה להעביר את הכספים עד ה-30 ואם בעוד שבוע ,יוכרז החייב כמוגבל ,הלכו סיכויי לקבל את הכסף...
שאלה 2 : האם כדאי לציין בבקשה ,כי ייתכן והחייב יוכרז כמוגבל בעוד שבוע ובגלל זה אני מבקש לחייב את צד ג' בסכום ?
בתודה מראש ...
אני ממליץ לך לפנות לחב' איילון עם ההחלטה ולדרוש מהם להעביר את הכסף עד ליום 30/1 בטרם תגישי כל בקשה בעניין.
בהצלחה
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר