אבי ואחותי היו מיופי כוח בחשבוני ופיזרו צקים וכספים וסיבכו את חיי.זה היה לפני 10 שנים .יש לי תיק איחוד שרק בעצם בשנתיים האחרונות התחלתי לשלם והפסקתי.בחקירתי האחרונה שיקרתי אמרתי שאני עובד (ואני לא).שיקרתי שפוטרתי לפני שנה(כשבעצם אני עזבתי לפני 3 חודשים).נתפסתי בשיקרי הראשון הודיתי וביקשתי סליחה.הרשם החליט צו תשלום גבוה של1500 שח (חוב של 105,000 שח).ואילו עכשיו ניגשתי לסיוע המשפטי של המדינה לעזרה ופשיטת רגל.
1-האם חובות רדומים אני זכאי לבטלם?
2-הרשם ביקש להוציא פלט מקומות עבודתי מביטוח לאומי ולצרף -האם אתפס על השקר השני או על הסתרת מידע לגבי מקומות עבודתי בחקירות קודמות?
3-האם הצעד של פש"ר נבון עבורי?
4-מה לעשות עד שיאשרו לי סיוע בזמן הזה כשחרב מונחת על צווארי מבחינת תיק האיחוד?(שיש בו זוכים שאינם פעילים)תודה רבה.
כמי שעובד עם הסיוע משפטי אני יכול להמליץ לך לפנות ללשכת הסיוע לבקשת מינוי דחוף של עו"ד שיטפל לך גם בתיק האיחוד וגם בהליך פשיטת הרגל.
כפי שהשבתי לפונים אחרים לפניך, בעוד שבהליכי ההוצאה לפועל אתה מנציח את החוב הרי שבהליכי פשיטת רגל אתה יכול בסופו של דבר לקבל צו הפטר.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר