שלום וברכה,
לפני כשבע שנים הייתי תלמיד "קטין" במוסד שבמסגרתו שהיתי בפנימיה, אינני זוכר את הנסיבות בדיוק, אבל לא חשתי בטוב ואחד התלמידים בפזיזותו הזמין עבורי ניידת של מד"א, כאשר הגיעה אותה הניידת סירבתי בכל תוקף להיתפנות, וזאת בשל העובדה שלפי עניות דעתי לא הייתי זקוק לטיפול רפואי כלשהו.
ככל שידוע לי המוסד אמור להיות המחוייב במצב כזה על כל "טיפול" שנתנו לי החובשים הנחמדים, לכן לא בדיוק התייחסתי למכתבים שמד"א שלחו אלי, אך ראו זה פלא שבע שנים תמימות לאחר המקרה מד"א עדיין לא הבינו שלא עלי החוב, ושלחו לי בדואר רשום מכתב בו הם מודיעים לי (דרך משרד עורך דין של דינה פרנקל) שחל עלי צו עיקול מיטלטלין על סך 1500 ש"ח, כאשר יצרתי קשר עם משרד העו"ד הנ"ל דברי נפלו על אוזניים אטומות, "אתה המטופל ואתה תשלם את החוב לא משנה אם היית קטין או בגיר, במוסד חינוכי או בבית, ואפי' לא משנה מי הזמין את האמבולנס." ניסיתי להסביר את עצמי ולומר שלאמיתו של עניין לא קיבלתי שום טיפול, ולא מרצוני הוזמן אותו האמבולנס, אבל הפקידה הצעירה בשלה:"זה המצב, תתמודד!".
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במצב המביך והלא נעים שאני נמצא בו.
תודה מראש, אשר.
מומלץ לך לפנות למוסד החינוכי בו למדת ולבדוק האם אכן הם אמורים לממן את שירותי מד"א מהם התנאים לכך ומה היקף הכיסוי. במידה והתשובה לכך חיובית אתה יכול לדרוש מהם לשפות אותך בגין התשלום למד"א.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר