שלום לכולם.
בשנת 2006 נגנב מהאוטו תיק ובו, בין היתר, היה פנקס עם כמה צ'קים ריקים ( בלי חתימות ). למחרת בטלתי את הצ'קים עם אישור מהמשטרה ( דבר בהגשת תלונה במשטרה ) סיבת ביטול היא "אובדן/גניבה". כעבור מספר שבועות החלו ניסיונות להפקיד את הצ'קים באחד אחרי שני. כמובן הבנק החזיר אותם. סיבת החזר המופיע בתדפיס היא: "טופס הצ'ק בוטל". לאחר מס' שבועות נוספות כל מני אנשים התחילו להתקשר אלי, לשלוח מכתבים על כך שאני אשלם להם את הסכומים בגין הצ'קים. כמה פעמים בקרתי במשטרה עם צילומים של הצ'קים המופקדים עם חתימות מזוייפות. בפעם אחת נעשתה בדיקה גרפולוגית. לא קבלתי על כך אישור. היום קבלתי מכתב הזהרה מהוצל"פ. השאלה שלי היא מה עלי לעשות? לפנות להוצל"פ עם מסמכים שיש לי בקוחות עצמי או כדאי להעזר בעורך דין? עד כמה הנושא של ההגנתי יכול להיות מסובך?
מאד מודה לכם מראש על תגובה.
טענת ההגנה שלך היא טענת הזיוף. מומלץ לך לפנות לעו"ד לשם ייצוג מאחר וייצוג ע"י עו"ד תמיד עדיף על פני ניסיון לייצג את עצמך.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
תודה על תשובה. האם הצגת כל הצילומים להוצל"פ יכול להיות מספיק כדי לסגור את התיק? או שזה מסובך ובכל זאת זה יגיע לבית משפט?
זה חייב להגיע לבית משפט מאחר ולראש ההוצאה לפועל אין בכלל סמכות לדון בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר