שלום.אני נמצא בתחילתו של תהליך פ"שר.ניתן צו כינוס ועוד עשרה חודשים נקבעה אסיפה או דיון .חובותי עומדים על 110,000שח.ואני משלם שוברים של 500 שח.
1-לא עבדתי מס חודשים וחייתי מעזרה של אנשים קרובים.עכשיו אני מתחיל לעבוד ורציתי לדעת כמה מותר או רצוי שאעבוד באיזה סכום .אני מתחיל עבודה שבה יש שכר שיוצא לי בסביבות 4000 שח
האם אוכל להצהיר בדוחותי שאני בעצם רוצה גם לחסוך ?
האם אהיה חייב לייצר הוצאות כמו להשכיר דירה שגם בשביל זה מישהו יצטרך לעשות זאת כי אין לי אפשרות של ציקים וכו?
האם אוכל לעבוד בעוד עבודה ולהרוויח יותר או שלא כדאי?
--אני רקדן מקצועי בחיי והאימונים הינם חלק אינטגרלי ממני והם גם עולים כסף האם זה בסדר לדרוש את זכותי בזאת כשאני כותב על הוצאותיי.?
--ומה היא רמת חיים מותרת במצבי .מה מותר לחוק לתבוע ממני מה מינימלי במצבי ?לא יתכן שאסור לי לחיות?הרי כל הליך זה נועד לעזור לי.
תודה.
לא צריכה להיות שום בעיה עם משכורת של 4000 ש"ח ויותר
גם סכום של 500 ש"ח בחודש הוא יחסית גבוהה
תבקש הפחתה בסכום
כעקרון צו התשלומים נקבע על סמך מצבך הכלכלי ככל שמצבך הכלכלי טוב יותר כך יהיה צו התשלומים שלך יותר גבוה. כמו כן, יש משמעות למס' הנפשות שאתה מקיים כך שאם אתה חי בגפך סכום ההוצאות הריאלי שלך הוא לא גבוה.
מאחר ואתה נמצא בהליך פשיטת רגל אשר הינו הליך מורכב מומלץ לך לפנות לעו"ד על מנת לקבל ייעוץ וטיפול משפטי מתאים.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר