שלום,
בתיק מסויים שנפתח נגדי הגעתי להסדר של 300 ש"ח בחודש, יש לציין שתיק מחולק לתשלומים ביני ובין גרושתי כל אחד משלם 300 כל חודש.
במשך שנה וחצי אני עומד בהסדר ומשלם, וחודש שעבר עיקלו לי את החשבון הועברו כ- 6000 ש"ח לפר"י - מה זה אומר פר"י (החשבון הוא בבנק יהב)
כאשר פניתי להוצאה לפועל אמרו לי להגיש עיכוב הליכים, ולאחר מכן קיבלתי ביטול עיקול על חשבון עובד ושב בלבד, האם זה אומר שההליך של העיקול שעשו נגדי יבוטל? ואני יוכל למשוך את הכסף? או שיש עוד פעולה שיש לעשות בתיק?
אשמח לתשובה כי בהוצאה לפועל לא ששים לעזור וגם לא בבנק.
במידה ועיקולו לך כסף מח-ן העו"ש והעבירו אותו לפיקדון קצר מועד עד להעברתו לתיק ההוצל"פ אתה יכול להגיש בקשה לשחרור הכסף וזאת כאמור אם הוא איננו נובע מחיסכון אלא ממשכורת.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
אם יש לי הסדר בתיק, ורק כעת אני מבקש עיכוב הליכים (כי לא ידעתי שצריך), אין סיבה שיסרבו לבקשה בהוצל"פ?
והאם סיבה שעושים עיקול בחשבון, אם יש הסדר ועיכוב הליכים בתיק?
במידה ועפ"י ההסדר יש עיכוב הליכים כל עוד אתה משלם אז לא אמורה להיות כל בעיה ויש ליתן לך עיכוב הליכים.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר