באוגוסט 2023 מסרתי את תיק ההוצאה לפועל למשרד עו|"ד שעובדים בין היתר גם עם תיקים הוצל"פ. וכן באוקטובר 2023 התחילה המלחמה. העורכת דין מהמשרד שטיפלה בענייני פתרה לי תיק אחד, עוד תיק התחילה דיון אבל לא הסתיים ואז חודשיים לא טיפלה בכלל בתיק הכללי.
לאור זאת וכיוון שרציתי להתקדם בנושא הבנתי שסתם "סוחבים אותי באף" ולא עושים את העבודה. והחלטתילעזוב אותם. העורך דין מנהל המשרד החליט שאו שאני ממשיכה איתם או שלשלם את יתרת סכום הטירחה החצי השני כיוון שהספקתי לשלם חצי מהתיק.
נאלצתי לקחת הלוואה כדי לשלם להם את הטירחה של חצי התיק כדי לסיים איתם ושלא יבואו נגדי ועברתי לעורכת דין אחרת.
אני מבקשת לדעת האם זה לא עוגמת נפש שנגרמה לי כי כך אני מרגישה עד היום מצד עורכי הדין במשרד הראשון והאם זה תקין איך שהם התנהגו או לא. רציתי להתלונן ללשכת עורכי הדין, אבל כיוון שאני גרושה ומתפרנסת לבד אין באפשרותי לשלם למשרד הראשון גם זיכוי אם הם יזכו ואני גם בת 67 פלוס ומחפשת עוד לעבוד. והעורך דין "הוסיף" על התנהגותו כאשר כתב לי את ההודעה בצורה לא נאותה.
בברכה,
סילביה הילה פריש
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר