הי
יש לי חוב לחב ויזה כאל שאני רוצה להסדיר אך הסכום לחודש שהם דורשים ממני הוא מעבר ליכולות שלי, נוסף על כך יש לי תיק הוצא לפועל פעיל שאני משלמת כל חודש למרפאת שינים- גם הויזה כאל באותו העניין האם כדאי לי לגרום לויזה כאל לגשת להו' לפועל ולנסות לאחד תיקים? מהההפסד שלי מהצעד הזה יכול להיות?< יתכן שהחוב מכפיל את עצמו כתוצאה מצעד זה?אני עובדת עיצות רוצה להסדיר אך באמת רוצה לעמוד בתשלומים מה כדאי לעשות?
עלמא שלום,
קיימות מספר אופציות על מנת לנסות ולהקטין את החוב לחברת ויזה כאל וביניהן ניהול משא ומתן ישיר עם חברת כאל ובמידה ונסיון כזה כושל אכן רצוי לבחון את אפשרות איחוד התיקים (במידה וייפתח תיק על ידי ויזה כאל בהוצאה לפועל).
היתרונות והחסרונות של הליך איחוד התיקים הם רבים. כך למשל היתרון הבולט לחייב הוא הידיעה כי קיים חוב קבוע וכולל אותו הוא מחוייב לשלם לכל הנושים בכל חודש דבר אשר מאפשר לו לנהל אורח חיים תקין ושגרתי מבלי לחשוש מנחת זרועו של כל נושה ונושה בנפרד.
אני ממליצה לך לפנות לייעוץ משפטי על מנת לבחון את המקרה שלך באופן פרטני.
בברכה,
אראל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר