בשנת 86 בהיותי חיילת בטירונות בב"ד 12 אדם בשם יורם גבריאלי מכר שעונים לחיילים. וכמו כל חייל גם אני רכשתי שעון יד דרך הוראת קבע. שבוע לאחר הרכישה השעון התקלקל וניגשתי אליו שיחליף לי את השעון כי הוא מקולקל. הוא לקח את השעון ואמר שבעוד כמה ימים הוא יחזיר לי שעון חדש. כנערה בת 18 תמימה האמנתי לו והמתנתי בסבלנות וכשהגעתי אליו <שער הבסיס> לשאול מה קורה עם השעון קיבלתי ממנו תשובה עניין של כמה ימים. עבר הזמן וסיימתי טירונות וכבר לא הייתי שם. אך לפני ניגשתי שוב אליו והוא הבטיח שילח לי את השעון בדואר ברגע שיקבל. כתבתי לו את הכתובת שלי וכשראיתי שלא קיבלתי כלום ממנו ניסיתי לצלצל לטלפון שהיה על הקבלה אך לא היה מענה ובנתיים הוראות הקבע היו יורדות בבנק ולאחר הוראת קבע שלישית ביטלתי את ההוראות קבע וויתרתי כל הסכום שהוא גבה ממני מבלי לקבל את השעון!
לאחר 10 שנים קיבלתי מכתב מעו"ד אם לא אשלם לו את הכסף הוא יתבע אותי. סיפרתי לעו"ד את הסיפור והוא הפנה אותי לדבר עם יורם גבריאלי ועשיתי זאת. אך קיבלתי איומיים מצידו ואותו לא מעניין כלום! אמרתי שאני אתבע אותו אך לצערי לא עשיתי זאת. לפני שנה קיבלתי מכתב שעיקלו לי את הרכב לטובת יורם גבריאלי ועו"ד קטן שעיה.<אין לי רכב בכלל> צלצלתי שוב לעו"ד עם אותו סיפור והוא הפנה אותי ליורם גבריאלי. היום אחרי 24 שנה אני מקבלת עיקול בחשבון על סך 5.594. על מה אני צריכה לשלם? על זה שלא קיבלתי את מה שקניתי? על זה ששיקרו אותי ועבדו עלי בעיניים? על זה שויתרתי לו על 3 הוראות קבע שהוא לקח ממני? אשמח אם תעזרו לי ותפנו אותי למקום שוכל להוציא את הצדק לאור!!!
בתודה מראש
ענת מאילת
את צריכה לבדוק על בסיס מה נפתח תיק ההוצל"פ במידה והוא נפתח על בסיס פסק דין עליך להגיש בקשה לביטולו במידה והוא ניתן במעמד צד אחד קרי מבלי שהגשת כתב הגנה ומבלי שהתקיים דיון בעניין.
לידיעתך ההתיישנות על פסק דין הינה 25 שנים. יש לך זכות לטעון שיש לצמצם את הריביות במידה והזוכה השתהה באופן בלתי סביר עד אשר הוא פתח את תיק ההוצל"פ.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
לא קיבלתי שום מכתב על הליך פתיחת תיק של הוצאה לפועל או פסק דין! לא הייתה לי איפשרות להגיש כתב הגנה ולא ידעתי שום דבר! רק קיבלתי עיקול חשבון לאחר 24 שנה! ביררתי לפי מספר תיק ונודע לי שהתיק פתוח משנת 86 לכן לא חל עליו חוק התיישנות. אין לי שום כוונה לשלם שום סכום על דבר של קיבלתי! התובע עצמו חייב לי 3 הוראות קבע שגבה ממני מחשבון הבנק שלי מבלי שאני אקבל את מה שרכשתי ממנו ורק לאחר הוראת קבע שלישית ביטלתי את ההוראה בבנק וויתרתי לתובע יורם גבריאלי על מה שהוא לקח ממני מבלי לעמוד בהתחייבות שלו!!!אני רוצה להוציא את הצדק לאור!!! הוא אדם שפל ורמאי ומגיע לו לשלם מחיר מאוד כבד על מה שהוא גרם לי במשך כל השנים!!! אני מאמינה שאני לא היחידה ויש עוד אנשים שנפלו קורבן של יורם גבריאלי!!! אשמח אם תגיד לי איך אני יכולה לבטל את העיקול בבנק בהקדם האיפשרי!!!
בתודה מראש
ענת מאילת
את צריכה להגיש בקשה לביטול פסק דין שניתן במעמד צד אחד ובעדר הגנה בתיק האזרחי בצירוף בקשה דחופה לעיכוב הליכי הוצאה לפועל וביטול עיקולים על ח-ן עו"ש ומשכורת ככל שקיימים כאלה.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר