שלום,
לפני כמה ימים קיבלתי מכתב ממשרד עו"ד עם איומים לעיקול חשבון בנק בשל חוב של 6000 ש"ח לאחת מחברות האשראי. השימוש בכרטיס האשראי נעשה בשנים 2006 ו2007.
כרעם ביום בהיר הסיפור נחת עליי. מעולם לא קיבלתי טלפון מהבנק שהוא אינו מכבד תשלומים אלה ומעולם לא קיבלתי מכתב רשום שיש לי אכן איזשהו חוב לחברת אשראי או כל גורם אחר.
לא ביררתי הרבה והלכתי לבנק לסדר הסדר תשלומון, פריסה של החוב ל-24 תשלומים.
ממשרד עו"ד אמרו לי שהם לא מקבלים שום הסדר, עליי לשלם את כל הסכום או שיעקלו לי את החשבון.
אין לי מאיפה להשיג את הסכום גם לא הרבה פחות ממנו.
אני אם חד-הורית ובנוסף נמצאת במסגרת שיקום ונתמכת ע"י קיצבה של ביטוח לאומי.
כיצד זה ייתכן שמחייבים אותי על משהו שמעולם לא יידעו אותי לגבי קיומו לא טרחו לעדכן אותי { ושוב, לא קיבלתי שום מכתב רשום, ואם היו מכתבים רגילים גם לא קיבלתי כי עברתי בינתיים שתי דירות )
מהו בכלל הפתרון למצב סבוך זה?
בתודה מראש על העזרה
עליך להגיש בקשה לצו תשלומים בלשכת ההוצאה לפועל בה נפתח התיק במסגרתה לבקש לשלם סכום בו את יכולה לעמוד כל חודש כמו כן עליך לבקש עיכוב הליכים כל עוד את עומדת בצו התשלומים.
במידה ואת נמצאת במצב כלכלי קשה את יכולה לפנות ללשכה לסיוע משפטי על מנת לקבל ייצוג משפטי מהמדינה.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר