קבלתי היום 15/08/2010 פניה ממשרד עו"ד המבצע גביה עובר 012, כי אני חייב לחברה 790 ש"ח עבור שיחות לחו"ל משנת 2006. ציינתי בפניהם כי בשנת 2006 גרתי בחו"ל, שמעולם לא בקשתי שירות שיחות חו"ל מ 012, אני לא מכיר אף אחד במדינת יעד השיחות ומעולם לא התקשרתי לשם ועוד... לטענתם כיוון ששמי רשום אצלהם עם ת.ז ומדובר בעסקה שהחלה ב 2001 ושולמה כל חודש מאז ועד 2006, אין הם צריכים להוכיח כי השירות אכן ניתן לי או לאדם אחר ושאני בעל החוב. החוב רשום בכתובת שגרתי בה עוד לפני שנת 2000, והיום לראשונה קבלתי פניה כלשהוי מהחברה. בתגובה לטענותי נשלח אלי מכתב התראה לפתיחת הליך משפטי כנגדי. מה אני עושה? כיצד אפשר להוכיח שאני לא זה שביצע את השירות? תודה
עליך להגיש כתב הגנה ולטעון במסגרתו את כל הטענות אותן פירטת בשאלתך וכי החוב דנא איננו שלך. אתה גם יכול לבקש שייציגו את פרטי המשלם. מאחר והם מגישים את התביעה עליהם להוכיח את החוב כלפיהם אלא אם כן יש בידם ראשית ראיה כגוןלחוזה חתום על ידך וכיוצ"ב ובמקרה כזה הנטל עלול לעבור אליך.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר