שלום.
נודע לי כי החייב קיבל השבוע מהכנ"ר אישור לצו כינוס והעבירו לחתימה לבית המשפט.
1.כמה זמן עד שבית המשפט יאשר סופית?
2.מי אמור להודיע לי על כך רשמית ומתי?
3.הגשתי בקשה ראשונה לפני כחודש לעיקול.האם ההליך יבוטל או שניתן להמשיכו עד מימוש העיקול היות והתחיל לפני צו הכינוס?
4.אילו מסמכים אני אמור להגיש עם תביעת החוב?
תודה ושנה טובה.ינאי
1. ההחלטה יכולה להתקבל בין ימים ספורים למס' שבועות.
2. הודעה בדבר מתן צו הכינוס תפורסם בעיתון יומי וברשומות. כמו כן על החייב החובה להודיע דבר מתן צו הכינוס באופן אישי לכל נושה ונושה.
2. במידה ותממש את הנכסים/כספים שנתפסו בעיקול בטרם מתן צו כינוס כספים/נכסים אלה יוותרו בידך. במידה וצו הכינוס יתקבל בטרם המימוש לא תוכל להמשיך לנקוט בהליכי מימוש בפרט וגביה בכלל ויינתן צו עיכוב הליכים גורף כנגד כל הנושים.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
כפי שהשבת לך במידה והחוב הינו החוב בתיק ההוצל"פ יש לפנות ללשכת ההוצאה לפועל ולבקש תדפיס דף חשבון מעודכן למועד צו הכינוס ולצרף אותו לתביעת החוב אתה גם יכול לצרף את בקשת הביצוע בצירוף הנספחים שלה לתביעת החוב.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
