זכיתי במשפט ובפסק דין השופט רשם כי תוך 45 יום על הנתבע לבצע משהו אם לא על כל יום הנתבע צריך לשלם לי 200 שח ,האם גם לאחר שאני מגיש בקשה להוצאה לפעול כל יום שעובר החוב גודל ב200 שח ? והאם יש איזה שהיא הגבלה לגבי מתי אני צריך לפנות להוצאה לפועל ?כלומר אם אני מחכה עוד שבוע אז זה עוד 1400 שקל לחוב ,אז למה לי למהר לפנות להוצאה לפועל ולא לחכות 3 חודשים ורק אז לפנות?
גם החייב וגם ראש ההוצל"פ ישאלו אותך את השאלה ששאלת רק הפוך - מדוע לא פנית מיידית לגביית החוב? וסביר להניח, שלא תקבל על כל יום שהשתהית בפנייה להוצל"פ. תתנחם שתגיש אמנם מיידית, אך עד שהחייב ישלם, אכן הוא יחוייב עד ליום התשלום בפועל - אגב, תבדוק אם באמת צריך לשלם 200 ש"ח על כל יום איחור, נראה פס"ד 'קצת אחר'.
מבלי לעיין בתוכן פסק הדין אין באפשרותי לתת לך תשובה. יחד עם זאת נראה כי ככל שעוברים הימים כך גודל החוב עפ"י פסק הדין. אתה לדעתי צריך לפתוח תיק הוצל"פ לביצוע פסק הדין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר