לקוח ביטל שיק ופתחתי נגדו תיק בהוצל"פ. הוא הגיש התנגדות לביצוע שטר וההליכים הוקפאו והתיק עבר לביהמ"ש.
השאלה היא האם עלי להגיש לביהמ"ש בכתב את הטיעונים שלי או פשוט לחכות ליום הדיון ולהציג את הטיעונים בפני השופט?
לרועי שלום רב ,
משאלתך לא ברור אם ההתנגדות התקבלה אם לאו ?
האם ניתנה החלטה כלשהי ? מה תוכנה ?
בברכה
אהרן כהן , עו"ד
ההתנגדות התקבלה. הדיון נקבע לחודש דצמבר ולכן אין עדיין החלטה. מישהו המליץ לי פשוט לשלוח לביהמש את הנימוקים שלי-מדוע כן מגיע לי הסכום שבוטל. כדאי לעשות כך?
לרועי שלום רב ,
כיוון שאיני בטוח שהבנת מה משמעות השאלה " האם ההתנגדות התקבלה " ? אנא צטט מתוך ההחלטה החלק המתייחס לקבלת ההתנגדות כדבריך .
לאחר מכן אשיב לך .
בברכה
אהרן כהן , עו"ד
בשלב זה אין אתה לא מגיש את טענות הנגד שלך. אמור להתקיים דיון במסגרתו יחליט בית המשפט האם לקבל את בקשת ההתנגדות ולעביר את התיק לדיון או לדחות כבר בשלב מקדמי זה את הבקשה. בשלב המקדמי יש לחקור את החייב על תצהירו לנסות להוכיח כי אין אמת בדבריו וכי לא עומדת לזכותו כל טענת הגנה.
אני ממליץ לך לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ וטיפול משפטי מתאים ולא לנהל את ההליך בכוחות עצמך.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר