אני זוכה בתיק הוצאה לפועל. יש זוכים נוספים נגד אותו חייב. סה"כ החובות הינם כ-100.000 ש"ח. לי יש 13.000 ש"ח שזכיתי בו. החייב הוכרז כפושט רגל ובמכתב שקבלתי מבית המשפט מופיע הפסקה: "החייבים ישלמו לכונס הרשמי לטובת נושיהם 500 ש"ח באופן הדדי ביניהם החל מהיום [2.2010] . עד כאן המכתב. מאחר ולא קבלתי כל תשלום פניתי לבית המשפט והם השיבו לי כי: "תשלומי החייב משולמים לקופת פשיטת הרגל ואינם מחולקים בשלב זה בין הנושים" אנא, הסבירו לי את הנאמר 1. 500 ש"ח באופן הדדי ביניהם. 2. "אינם מחולקים בשלב זה.
מה הכוונה? כל נושא מקבל 500 ש"ח או כל הנושים יחד? ומתי הם יחולקו?
הכוננה הינה שניתן צו תשלומים חודשי ע"ס 500 ש"ח בחודש והוא נכנס לקופת הכינוס ובשלב מסויים כאשר יוחלט על חלוקת הדיבדנדים לנושים השונים אז תקבל את חלקך עפ"י מעמדך בין כלל הנושים ועפ"י חלקך היחסי למול כלל החובות.
חשוב וראוי לציין כי כל עוד לא תגיש תביעת חוב לתיק פשיטת הרגל אין לך כל מעמד בתיק ולא תהיה זכאי לדבר.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
תודה על תשובתך המלומדת. איך מגישים תביעת חוב לתיק פשיטת רגל? איפה? אפשר להוריד מהאינטרנט?
אני ממליץ לך לפנות בעניין זה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ וטיפול מתאים. למיטב ידיעתי ניתן לאתר טופס לדוגמא באתר כונס הנכסים הרשמי.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
ניתן להוריד את הטופס באתר כונס הנכסים הרשמי בלשונית טפסים.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר