שלום רב,
יש לי שאלה לאחותי יש חובות בהוצאה לפועל והיא לא מתגוררת איתי ובת.ז. שלה מופיעה כתובת אחרת לגמרה.לפני חודש קיבלתי מכתב מהוצל"פ על החוב שלה אלי הביתה.שלחתי להוצל"פ וגם לעו"ד שהוא זוכה בתיק זה מכתב בדואר רשום שאחותי לא מתגוררת איתי ושגם אין לי קשר איתה כבר מעל שנתיים ושיפסיקו להטריד אותי כי אין שום קשר לחובות האלו וגם שהיא כבר מעל 7 שנים לא מתגוררת איתי.אתמול קיבלתי עוד מכתב מהוצל"פ שזה הכתובת שמופיעה אצלהם בתיק ושהם ימשיכו עם ההליכים .רציתי לשאול מה עוד באפשרותי לעשות כדי שחס וחלילה לא יבואו לעקל לי את הרכוש בבית?לאן צריך עוד לפנות ואיך פונים?
תודה רבה מראש.
אכן בשלב זה וכל עוד כתובתה של אחותך מופיעה בביתך את חשופה להליכי עיקול והוצאת מטלטלין. את יכולה להגיש בקשה צד שלישי בהוצל"פ במסגרתה לטעון שזו אינה כתובתה של אחותך. כמו כן, את יכולה להגיש תביעה לסעד הצהרתי לפיו כל המטלטלין בדירתך הם בבעלותיך הבלעדית ואינם בבעלות אחותך מכל הטעמים אשר פרטת בשאלתך (יש לצרף כמה שיותר אסמכתאות לכך שהמיטלטלין הם שלך כגון קבלות תדפיסי אשראי וכד'.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
קודם כל תודה על התשובה .
רק רציתי לתקן שהכתובת שלי לא מופיעה בת.ז. של אחותי.בת.ז. שלה היא רשומה בכתובת אחרת לגמרה משלי.אני גרה בחיפה והיא לפי ת.ז. רשומה בכלל בקריות.אבל מכתבים מגעים אלי הביתה.
את יכולה להשתמש גם בטענה זו. בכל מקרה את צריכה לנקוט בפעולות שציינתי בתשובתי הקודמת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר