יש לי כמה שאלות חשובות לגבי חקירת יכולת
1, מה זה בעצם טופס ויתור סודיות? בודקים כול גוף פרטי וציבורי , יש להם רשות ללכת למעסיק שלי ? לביטוח לאומי ? וכו,,, האם לא מספיק תלוש משכורת?
2 יש לנו 2 חשבונות פעילים ובהם החובות, ולא מזמן פתחנו חשבון בבנק הדואר על שם אישתי ושם אנחנו " מנהלים את הכסף לא דיווחנו על החשבון הזה כי פחדנו שיחשבו ששם זה "עוד הכנסה" וזה בעצם לא זה פשוט אותו כסף רק שלא יבלע במינוס האם זאת בעיה ?
3, המשכורת שלי לא משקפת את המציאות עקב שינויים בעבודה ולחץ עבדתי 70 שעות נוספות בחודש והמשכורת הגיעה ל 9000 ש"ח נטו ובמציאות ברגיל זה 6800 ש"ח האם יש עם מי לדבר בכלל ?
4, לגבי סלולרי וכבלים שאומרים לנתק יש לי ילדים קטנים אך אפשר?
אנא תשובתכם הדחופה
אתם אמורים לגלות את כל המידע מאחר ואתם נדרשים לכך עפ"י החוק. כתוב ויתור על סודיות מקנה לראש ההוצאה לפועל זכות להכנס לכל מאגר מידע רשמי ולבדוק האם יש לך זכויות כלשהן ו/או רכוש. מאחר ואתה נדרש להציג הכנסה לתקופה של בין 3 - 6 חודשים הרי שהמבחן הוא השקלול של הכנסתך לכל התקופה ולא רק לחודש מסויים. אני ממליץ לך לפנות לעו"ד על מנת לקבל ייעוץ וטיפול משפטי מתאים.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר