הייתי שותף בבר, עשיתי יציאת שותף בעירייה שנה מאוחר משבאמת עזבתי/פוטרתי מהעסק (הייתי שותף זוטר והיה לי תפקיד ניהולי, לאחר הפיטורים לא קיבלתי מכתב פיטורים אלא בע"פ) מחוסר ידיעה. כיום העירייה מחייבת אותי בארנונה כשלא באמת הייתי בעסק, הגשתי להם השגה עם תלושי משכורת ממקום העבודה שבו עבדתי לאחר הבר, הגשתי מכתבים מהבנק וכל חומר שהיה לי שמוכיח שהחוב לא צריך להיות על שמי אלא על השותף שנשאר בעסק. הם מבחינתם אם לא הודעתי בזמן זאת בעייה שלי, שאלתי היא מה ניתן לעשות? לגשת לבי"המש האם יש לי סיכוי מול העירייה.
תודה רבה
ראשית אני מציע לך לפנות לשותפים האחרים ולבדוק האם הם מתכוונים לפרוע את החוב ובכך לסיים את הפרשה. במידה והתשובה שלילית אתה יכול לפנות לבית המשפט בתביעה לסעד הצהרתי לפיו אינך חב לעירייה דבר בגין הארנונה במסגרתה להעלות את כל טענותיך. לידיעתך במידה ותאלץ לשלם לעירייה חוב אשר אינו שלך אתה תוכל להגיש תביעה כנגד יתר השותפים בגין התשלום הנ"ל.
אני ממליץ לך לפנות לעו"ד על מנת לקבל ייעוץ וטיפול משפטי מתאים.
עו"ד אגור פאליק
מתמחה בטיפול בתיקי הוצאה לפועל פשיטות רגל, דיני בנקאות וליטיגציה.
פרטי המשרד נמצאים באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר