שלום רב.
נכון לתאריך 14/10/2010 ניגשתי לרשות השידור על מנת להסדיר חוב,ומשם הם הפנו אותי למשרד עורכי דין בטענה שהטיפול הועבר לשם. נסעתי עוד באותו היום למשרד ושם אמרו לי שאני חייב 4847 ש"ח. שילמתי את הסכום במקום וכל ההליכים ניסגרו, וחזרתי לרשות השידור שוב וגם שם סגרו את כל הקצוות.עד כאן הכל נפלא... ואז כשהגעתי הביתה ופתחתי את תיבת הדואר,ראיתי שובר תשלום של רשות השידור הכולל התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים והסכום לתשלום 3017 ש"ח לתשלום עד לתאריך 20/10/2010 (6 ימים קדימה).
אציין שבשובר מצוינת כל תקופת החוב
הנ"ל ושכתוב שבמידה ולא אשלם אותו עד לתאריך הנקוב ,אחויב בהוצאות נוספות למימון שכר טרכת עו"ד והוצאות המשפט. לפי ההיגיון נראה לי שהיה לי זמן עד ה-20 לחודש לשלם את הסכום המקורי ללא התערבות של משרד עו"ד והוצאות נוספות שמסתכמות במעל 1800 ש"ח. מה אני עושה בבקשה?
אני יודע שכתבתי מגילה שלמה אבל בבקשה מי שיודע אם יש לי בעניין איזו זכות כלשהי בבקשה שישתף אותי.
תודה רבה מראש.
אתה יכול לפנות במכתב דרישה לרשות השידור ודרוש במסגרתו את ההפרש שבין התשלום ששילמת לדרישת החוב ששלחו לך. במידה ולא ישיבו לך את ההפרש אתה יכול להגיש תביעה קטנה לבית המשפט לתביעות קטנות כנגד רשות השידור בגין גבייה עודפת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר