שלום רב, אני בת 45 נשואה פעם שנייה+ 4 ילדים. אני נמצאת בהליך פש"ר, מחרתיים נקבע לי דיון בפני השופטת שאישרה את החלטת הכנ"ר. נקבע לי סכום של 1200 ש"ח אך לא שילמתי אותו מזה שמונה חודשים. אני לא עובדת והכנסתי שלי היא מדמי מזונות 3000 ש"ח. בעלי השני עובד אל מסרב לתמוך ולקחת חלק בתשלומים הללו. במשך כל התקופה הזו הוא הבטיח שיעזור ובכל פעם חזר בו, אני לא עובדת ונמצאת עם בני בן השנה וחצי בבית. פשיטת הרגל נובעת מכך שהייתי מנהלת של מסעדה שפשטה את הרגל ואני הייתי חתומה בערבויות אישיות. אין לי עו"ד משום שאין לי יכולת לממן זאת, שאלתי היא איך אתגונן בצורה הטובה ביותר בפני השופטת בדיון שנקבע למחרתיים?
אין לי דרך טובה יותר לומר לך מאשר שאת נמצאת בבעיה, אי תשלום הצו בפשיטת רגל יכול ואף יוביל למפלתו, וחבל!! אני מציע מכיון שאינך מיוצגת תפני לרגש של אותו שופט, תספרי לו מדוע נבצר מימך לשלם את צו התשלומים, תבקשי הקטנה לצו הנ"ל, על מנת שתוכלי לעמוד בצו הנ"ל, וכן תבקשי לפרוס את התשלומים שלא שילמת לשנה או יותר.
אני מציע שתתאמצי ותשכרי עו"ד, וזאת על מנת שייקצר לך הליכים בפש"ר ולא תגררי שנים רבות ומיותרות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר