הגיעה לביתי מסירת אזהרה ששלח הזוכה אולם זמן קצר לאחר מכן קיבלתי מהרשמת בהוצלפ מכתב בו כתוב: "לפני בקשה לעדכן מסירת האזהרה אשר בוצעה באמצעות משלוח בדואר רשום, וללא טופס אישור מסירת האזהרה מטעם ההוצאה לפועל לפיכך זו לא נחשבת מסירה כדין ויש לבצע את המסירה שנית בהמצאות טופס אישור מסירת האזהרה על פתיחת תיק מטעם הוצאה לפועל". המתנתי קצת ולא קיבלתי שום מסירה נוספת אז החלטתי להגיש התנגדות לביצוע שטר. בכל זאת. יום לאחר מכן קיבלתי בדואר מכתב מההוצלפ שהמסירה מלפני חודש כן היתה כדין!!! לכן הגשתי את ההתנגדות לכאורה באיחור. ההליכים בתיק לא עוכבו והזוכה מיהר להטיל עיקולים על חשבונות הבנק שלי ועיכוב יציאה מהארץ. לדעתי, אין ספק שמדובר במחדל של הרשמת. רציתי לדעת אם אני צודקת ומה אני יכולה לעשות בנידון. נעשה לי עוול בגלל המסמך ואני לא מבינה מדוע בכלל זה נשלח אלי. אנא עזרתך!
יש לךהגיש בקשה להארכת מועד להגשת התנגדות ולתת את הטעמים לאיחור בהגשה, הטעמים שפירטת בשאלתך הינם טעמים שיכולים להספיק ליתן הארכת מועד להגשת התנגדות, בכל מקרה עליך להגיש בקשה לעיכוב הליכים עד למתן החלטה בדיון הצפוי בבית המשפט המוסמך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר