שלום,
ביום ששי האחרון, בשעת שנ"צ עמוקה, נשמעו דפיקות רמות בדלת. אחרי התעוררות הזויה, וסדרה נוספת של דפיקות רמות פתחתי ומולי ניצב אדם-גדל מידות-למדי ושאל האם פה גרה גב' זו וזו. עניתי "כן". הוא המשיך "אתה בעלה?" עניתי "כן". הוא אמר
"יש לי דואר בשבילה" ובידיו היתה מעטפה אליה צמודים 2 טפסים. הוא הגיש לי לחתימה טופס אחד ואני באוולתי לא בדקתי מה אמור בו. אחרי שחתמתי הוא נתן לי מעטפה חומה, ללא שם פרט עליה והלך. כשפתחתי את המעטפה מצאתי שם "צו חיוב בתשלומים" של רשות הגביה והאכיפה ובו שובר תשלום ע"ס -.9635 ש"ח לזכות בזק.
מעיון נוסף התברר שזה כנגד פסק דין משנת 2000 לזכות בזק.
לאשתי לא היה מעולם שום חוב לחברת בזק ומעולם היא לא נתבעה על ידה. בנוסף לכך המען של הגב' אליה הופנה המסמך שונה לחלוטין מהכתובת שאנחנו גרים בה ומעולם לא היה לנו או לאשתי שום קשר לכתובת המצוינת במסמך. סביר להניח שהנתבעת/חייבת נושאת שם זהה או מאד דומה לשמה של אשתי. יש לציין שתעודת הזהות ע"ג המסמך הוא זה של אשתי.
איך עלינו לטפל בענין?
תודה
להגיש התנגדות לביצוע תביעה תוך 21 ימים מיום המצאת כתב התביעה לידך, לטעון את הטענות שדיברת עליהן בשאלתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר