שלום , יש לי 3 עיקולים על הפוליס , עיקול אחרון בשנת 2001 האם זה בתוקף ומה עלי לעשות כדי שאוכל למשוך את הכספים מהפוליס, כי בביטוח אמרו לי שיש על הפוליה עיקולים
תודה רבה
מ.
חברת הביטוח תדע לתת לך את פרטי התיק או התיקים אשר במסגרתם הוטלו העיקולים. יש לבדוק את התיקים אשר במסגרתם הוטלו העיקולים ולראות כיצד ניתן להתקדם הלאה ולהסירם.
בברכה,
עו"ד שירה אלימלך.
שלום,
תודה על התשובה, אבל מה שענית לי אני כבר יודעת ובאמת חברת הביטוח נתנה לי את מס' התיקים, ברצוני לדעת איך אפשר להסיר את העיקולים , למשל יש שם תיקה אחד שאין עליו כבר חוב והעיקול עדיין שם, משלתי מה ניתן לעשות לגבי הסרת העיקולים , למי לפנות והאם יש לעיקולים תוקף מסויים או שהם לעד
תודה מ.
עליך לפנות אל לשכת ההוצאה לפועל בה מתנהל התיק, במידה ואכן אין חוב בתיק באפשרותך לבקש להסיר את העיקול שכן אין בו עוד צורך. מה לגבי יתר העיקולים?
שלום
ושוב תודה, לגבי עוד שני עיקולים אני צריכה לבדוק אבל העיקול האחרון היה ב-2001 האם זה משנה?
מ.
למיטב ידיעתי כל עוד יש חוב אין לזה חשיבות.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר