שלום רב,יש לי כמה חובות לחברות סלולר שונות שס"כ החוב מגיע מעל 20000 ש"ח יש הוצאה לפועל,אין לי את הסכום הזה בכלל,ואני עובד בכל מיני עבדודות מזדמנות שאני מרוויח בקושי 4000 ש"ח בחודש,האם אני יכול לעשות איחוד של כל התיקים שיש לי בהוצאה לפועל,וכמה עליי לשלם כל חודש?
אתה יכול להגיש בקשה לאיחוד תיקים כאשר עליך לשלם 3% מהחוב במעמד הגשת הבקשה עוד 3% לאחר מתן ההחלטה ואת היתרה ב - 24 תשלומים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
שלום אסף,
איחוד תיקים משמעו - תשלום של 3% מגובה החוב, כשהתיקים ייסגרו בתוך כ-3 שנים.
תוכל גם להגיש בקשה להכרזתך על חייב המוגבל באמצעים, וזאת במידה ואינך יכול לשלם הסך של ה-600 ש"ח בכל חודש.
אלא שאז תוגבל מבחינת הבנקים, לא תוכל להוציא פנקסי שיקים וכרטיסי אשראי, ובעתיד כשתרצה לפתוח חשבון בנק, לקחת משכנתא וכדומה - יקשו עליך מאוד עשות כן.
צודק עורך-הדין - במידה והחוב נמוך (אפילו באגורה) מ-20000 ש"ח - תיאלץ להחזירו בשנתיים, קרי כ-833 ש"ח בחודש. ואם הוא גבוה מ-20,000 ש"ח, תוכל להחזירו ב-3 שנים, קרי: כ-555 ש"ח בחודש.
בהצלחה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר