*שאלתך: קיבלתי מכתב מבנק ישראל , כי החשבון שלי יוגבל ל5 שנים על פי החלטה של רשם ההוצאה לפועל. מה זה בעצם ההגבלה הזו , והאם ניתן לעשות משהו בנושא על מנת לבטל אותה? יש לי מספר תיקים שמתנהלים בהוצלפ שניים כבר מזמן נסגרו אך המשרד של עורכי הדין לא שלחו להוצלפ סגירת תיק , אחרי בקשות חוזרות שלי וכמובן שאחרי ששולם החוב , 3 תיקים נוספים אני נמצאת בהסדר מול המשרד עורכי דין שבעו אותי , מה שנשאר זה רק תיק אחד תביעה של אורנג' שלא מוכנים להגיע איתי לשום הסדר רק בכרטיס אשראי, ואין לי כרטי אשראי והוריי אינם מוכנים לקחת את החוב עליהם, ניסיתי ליצור איתם קשר ולהגיע להסדר שאשלם חלק מהסכום במזומן אך הם אינם מוכנים להקשיב הם רוצים את הסכום במלואו, מה עליי לעשות בנושא זה ? חשוב לי לציין כי התיק נפתח בלשכת ההוצאה לפועל בתל אביב ואני מהצפון האם עליי לנסוע עד לתל אביב ולהגיע לחקירת יכולת מול הרשם ? אשמח אם תוכלו לענות לי על כל השאלות תודה
שלום סיוון,
ההגבלה היא על פנקסי שיקים וכרטיסי אשראי.
כדי לבטל הגבלה המלצתי אלייך היא:
לא להגיע להסדר מול כל אחד מעורכי-הדין בנפרד, אלא לעשות איחוד תיקים לכל תיקי ההוצאה לפועל שנותרו לך, כשהתשלום החודשי הינו 3% מגובה החוב.
זה יגרום לכך שכל ההגבלות וההליכים שנפתחו כנגדך ייסגרו.
לא תהיי מוגבלת בבנק ו/או כל הגבלה אחרת.
והתיקים ייסגרו בתוך כ-3 שנים, מבלי שעורכי-הדין יעשקו אותך ויטרטרו אותך באיומים למיניהם.
בהצלחה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר