שלום. לאחרונה עבדתי כמרצה במכללה שנסגרה ולא שילמה את שכרי. פניתי לבימ"ש וזכיתי. החברה עדיין טרם פורקה/ פשטה רגל/ כונסה, אך ידוע לי שנמצאת בחובות רבים לנושים שונים, ועשוייה להתחיל בהליכים אלו בעתיד. מהי הדרך הכי טובה לקבל את שכרי בהתאם להוראת צו בימ"ש ?
תודה,
במידה והחברה איננה פעילה עוד ולא קיית כל התחייבות אישית מצד בעליה לרבות ערבות אישית כלפיך, הרי שיקשה עליך מאד לגבות את החוב. במידה וידוע לך על נכסים בבעלות החברה מומלץ לך לבקש לעקלם ולממשם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
בברור נוסף שערכתי היום מסתבר כי החברה לא הגישה בקשה לפירוק/ פזיטת רגל, יחד עם זאת, ככל הידוע לי היא אינה פעילה יותר מבחינה זו שאין לה הכנסות, אלא חובות רבים.
למיטב ידיעתי, החוב כלפי קודם לחוב לבנקים משום שמדובר בשכר מרצה, שכן סיפקתי שירותי הדרכה לחברה. האם לעניות דעתך, כדאי לפנות להוצל"פ למימוש פסק הדין, ואם כן באיזה אופן ?
תודה
ראשית החוב כלפיך אינו גובר על החוב לבנקים. יתרה מזו יתכן ולטובת הבנקים שיעבודים על נכסי החברה כך שבמקרה של מימוש מעמדם גובר על שלך. עפ"י הנתנוים אותם מסרת לי ככל הנראה סיכויי הגבייה נמוכים.
יחד עםז את מומלץ לך לפנות לעו"ד ולהציג בפניך את המידע שיש בידך על מנת לקבל ייעוץ מתאים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר