שלום רב,רציתי לדעת האם בעקבות תיק בהוצלפ יש אפשרות לקעל מטלטלין בבתי להמרות שביידי צו עיקול רכוש ומטלטלין ע"י הרבנות בעקבות הליך גירושין .האם הוצלפ יותר חזק ויכול להוציא את הדברים מהבית שלי?
שלום רב,
ניתן לעקל רכוש מביתך אם נפתח תיק הוצאה לפועל והזוכה פעל ע"פ חוק. בהתנגשות בין שני סוגי העיקול אין יותר חזק אלא יותר מהיר, כלומר הראשון זוכה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
תודה על התשובה, בדיוק זה מה ששאלתי?
יש בידי צו עיקול של בית הדין הרבני שעיקל את המטלטלין לטובתי בדירה מפני בעלי,האים בהליך הוצלפ אפשר עדיין להוציא את המטלטין?
שלום רב,
לצערי לא הצלחתי להבין את שאלתך.
מה קבע בית הדין הרבני?
האם את הזוכה או החייבת?
האם את רוצה לממש את פס"ד של הקבני במסגרת ההוצאה לפועל?
אנא הבהירי שאלות אלה ואנסה לסייע לך.
בברכה,
מוטי שחר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
שלום רב ותודה על היתיחסות הרבה.
אז ככה אני ובעלי פרודים ואני חיה עדיין בבית,הרבנות כדי להגן על המטלטלין קבעו צו עיקול על הדירה והרכוש לטובתי.
עכשיו ניפתח תיק הוצלפ בעקבות דמי שימוש ראויים שתבעה אימו שהיא בעלת מחצית הדירה.
ושאלתי האם היא יכולה לעקל לי את המטלטלין מהבית להמרות שיש לי צו עיקול מהרבנות האם הצו מגן עלי גם בגלל חוב כספי?
תודה רבה.
שלום רב ותודה על היתיחסות הרבה.
אז ככה אני ובעלי פרודים ואני חיה עדיין בבית,הרבנות כדי להגן על המטלטלין קבעו צו עיקול על הדירה והרכוש לטובתי.
עכשיו ניפתח תיק הוצלפ בעקבות דמי שימוש ראויים שתבעה אימו שהיא בעלת מחצית הדירה.
ושאלתי האם היא יכולה לעקל לי את המטלטלין מהבית להמרות שיש לי צו עיקול מהרבנות האם הצו מגן עלי גם בגלל חוב כספי?
תודה רבה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר