בתי פונתה ע"י מד"א לבי"ח ב-2004 ואושפזה למשך כחודש.
אנחנו וגם צוות האמבולנס דתיים ולכן לא חתמנו על כל טופס בזמן הפינוי.
לאחר מכן עברנו מייד דירה ועדכנו את הכתובת רק ב-2006.
בשיחה עם עורכת הדין של מד"א היא הודתה שמד"א שלחו מכתב התראה או תזכורת רק ב-2007 ולכתובת הישנה ולא לזאת המעודכנת במרשם האוכלוסין.
אנו חשבנו לתומנו כי העניין מטופל ונסגר בין מדא וקופת החולים שלנו ולכן לא עשינו כלום בנושא.
כעת קיבלנו עיקול בחשבון ע"י מדא ובשיחה עם העו"ד של מדא הוכחתי ע"י אישור ננרשם האוכלוסין את העניין עם הכתובת והיא הסכימה רק להפחית את החוב המעוקל מ-1700 ש"ח ל-1480 ש"ח.
שאלתי האם מה שהם עושים חוקי?
האם בהנחה שבאמת לא קיבלתי כל מכתב ממדא מותר להם לגבות ריבית כלשהי על הסכום המקורי?
ומה עליי לעשות כעת? האם כדאי בנושא כזה ללכת לתביעות קטנות או שיש אופציות נוספות?
אשמח לקבל כל אינפורמציה.
תודה רבה מראש!
באפשרות מד"א לגבות גביה מנהלית, עם זאת עליהם להוכיח כי אכן שלחו הודעת תשלום, במידה ולא שלחו את ההתראה לכתובתך המעודכנת במשרד הפנים הרי שאין זו מסירה כדין.
יש לבקש מהם להציג בפניך את מכתב ההתראה, במידה והם מתחמקים ויש להניח שאין בידם מכתב כזה ובהנחה שנפתח כבר נגדך תיק הוצאה לפועל, יש להתנגד לגובה החוב מהסיבות הללו ולדרוש לשלם את הסכום המקורי בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
כתבת לגבי התנגדות לתשלום המבוקש ודרישה לשלם את החוב המקורי.
אני רוצה לציין שכעת אני מתעניין בלקיחת משכנתא מהבנק וכמובן שעיקול בחשבון מקשה עליי לקבל זאת.
אילו אפשרויות יש לי כנגדם ואיזה הן המומלצות?
האם בימ"ש לתביעות קטנות?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר