שלום...
שמי אליאור כהן
אני חייל משחורר מזה שנתיים ..
בקרוב מאוד אני עומד להתחתן
ואחרי החתונה אני יודע שאני יכול לקבל תפיקדון האישי שלי שעומד על סביבות 17 אלף שקל
יש לי מספר עיקולים בינהם בנק לאומי וסכום של 30 אלף בערך של עיקולים שנוצר לי מעבר בגלל מספר בעיות
רציתי לדעת עם אחרי החתונה שאני ילך לפדות את הכסף לקבל אותו יבשרו לי שיש לי עיקול על הכסף הזה העם יכולים לעקל לי את הכסף הזה?
כי ביום שהשתחררתי מצהל
קיבלתי 6 אלף מענק שחרור ובנק לאומי עיקל לי 4 אלף מתוכו
העם גם בפיקדון ברגע שאני יגיע עם התעודה של החתונה לקחת תכסף תוכל להגיד לי הפקידה בבנק שהכסף מעוקל?
וכיום אני לי חשבון אישי בשום בנק
מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
ניתן לעקל כסף זה, אני מציע שתפעל בטרם הכספים האלו יגיעו לחשבון כלשהוא, תבצע מהלך של עיכוב הליכים שבעקבותיו הנושים לא יוכלו לעקל את הכספים הנ"ל.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
שלום אופיר...
תראה המצב הוא כזה את הכסף אני אמור לקבל בצ'ק מבנק חיצוניי לא נכנס לי לחשבון הבנת...
נגיד מקום העבודה שלי מוציא לי צ'ק על שמי מזומן ואני הולך פורט אותו ולא מעקלים לי ולא מדברים איתי
עכשו הפיקדון הולך על אותו נושא
אני אמור לקבל צ'ק על שמיי צ'ק שאני אמור לפרוט ....
עדייין יכולים לעקל לי?
אם נגיד אני יגיע אליה היא יכולה להגיד לי שאני לא יכול לקבל תצ'ק כי הכסף מעוקל היא יכול לדעת דבר כזה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר