שלום רב,
קודם כל אני לא יודעת האם הגעתי למקום הנכון.אני מקווה שתכוונו אותי כאן.הבעיה היא כזו:
1.בן אדם X חייב לי כסף על שיחות פלפון שהוא ביצע,הבטיח לשלם עבורם ועד עכשיו לא יער ולא דובים.הבעיה היא אחרת,הפלפון הייה על שמי,אך בבפירוט שיחות שיש לי יעדים שהתקשרו ומאיפה התקשרו לא שייכות אלי בכלל.דבר שני בן אדם ניסה להחזיר חוב בצקים,אך צ'ק אחד חזר ,צ'ק שני כבר לא רלוונטי כי בנק הזה כבר לא קיים,ד"א אגב יש עוד התכתבות עם בן אדם הזה במייל לגבי הנושא.ויש עוד כמה דברים להוסיף..אבל זה בקצרה.אני מאוד מקווה שזה דבר פתיר ,כי בעייה הזה כבר נגררת כמעט 3 שנים
אודה לייעוצתכם
יש להגיש את השיק שחזר להוצאה לפועל.
במידה והשיק השני לא הופקד אז ניתן לבצע תביעה קטנה , לזכות בתביעה ולגשת להוצאה לפועל, עם הפס"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
תודה על תשובה עו"ד אופיר פרל
אני פשוט בורה בנושא:אולי אתה יכול להמליץ לאיזו גופים לפנות בנושא,ומה עלי להכין :גם לגבי הוצאה לפועל וגם לגבי תביעה קטנה.ואם כדי בכלל להתחיל את העיניין.מאוד אשמח לקבל תשובה.מראש תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר