שלום רב,.
בתאריך 23.3.11 היה אמור להתקיים לי דיון בעניין הקטנת חוב בתיק מישכון, ב27.1.11 התקבלה החלטה של רשם הוצל"פ שאני צריכה להגיב תוך 10 ימים במידה שאני רוצה שהדיון התקיים מכוון שב"כ הזוכה ביצע הקטנה לאחר 12 שנים שהתיק קיים אני יבלתי את ההחלטה ב-2.2.11. ב-7.2.11 הגבתי להוצל"פ שברצוני שהדיון התקיים מככון שיש בתיק דברים שאינם מובנים, אני עדיין ממתינה להחלטה של רשם ההוצל"פ. אתמול ה-9.2.11 קיבלתי עוד החלטה של הרשם שהדיון מבוטל לאחר שב"כ ביקש זאת ההחלטה התקבלה בתאריך 2.2.11. ברצוני לדעת האם הרשם לא היה צריך להמתין קודם לתגובתי כמו שביקש כדי להחליט על ביטול/קיום הדיון ואיך אני מבקשת שהדיון ישאר בעינו מכוון שאני חייבת את הדיון כי רק כך אני אוכל לקבל תשובות לגבי התיק.
אשמח לקבל את תשובתם בהקדם למרות שהמקרה קצת מסובך.
ראי את תשובתי הקודמת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
אין לי תשובה קודמת מכוון שזוהי פנייתי הראשונה בנושא זה אליכם. אשמח לקבל תשובה, תודה
סליחה. יתכן והתבלבלתי.
יש לפנות לראש ההוצאה לפועל להבהיר כי ככל הנראה לא התקבלה בקשתך לקיום הדיון ולחזור ולבקש לקיים דיון בהתאם להחלטתו מיום 27.1.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר