שאלה חשובה וקצת מורכבת, אנחנו זוג עם 2 ילדים הסתבכנו בחובות לבנקים, וכרטיס אשראי הגענו להסדר עם כולם, למעט בנק אחד שמסרב להגיע להסדר ללא ערבים , הנושא כבר בטיפול משפטי הם הגישו כתב התראה להוצאה לפועל לסכום קצוב עד ה 18.2 (ללא הליך משפטי) 20000 ש"ח ובאותו חשבון גם כתב התראה שקיבלנו לפני חודש על 75000 ש"ח
עד עכשו היינו בדיון מול עורכת הדין והכול הוקפא, היום לאור סרובם הסופי כנראה ההליכים בטח יתחדשו
השאלה שלי:
האם כדאי ללכץ לעורך דין להגיש התנגדות? ואז בת משפט יכריח אותם לחזור לשולחן הדיונים?
או לחכות להתראות של הוצאה לפועל ואז להגיע להסדר שם ? מה שמפחיד אותי הוא שאני לא רוצה להיות חייבת מוגבלת באמצעים עקב חקירת יכולת , (כי אן לי לשלם בחודש את מה שהם רוצים) האם יש סיכוי שהם יגיעו להסדר? דרך בת המשפט? וזה מבטיח לי שאני לא אגיע להוצאה לפועל? מה הסיכוי שבר"ל ידחה, החוב הוא שלי ,,, אבל הם נתנו לי הלוואה שמלכתחילה לא יכולתי לעמוד בה
צריכה עצה דחוף
תודה נטלי
אני מציע לגשת לעו"ד, במידה ולא אז תשגרו כתב הגנה לפיו, הינכם דלי אמצעים ומוכנים להגיע לידי פשרה, כמו כן, תעלו טיעונים לעניין גובה התביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
לא הבנתי ? לשלוח לבת משפט מכתב? ולכתוב שאנחנו רוצים להגיע לפשרה? אחרי שנקבל כתב תביעה?
לא להגיש בר"ל?
ולעניין הפשרה ,,, הבנק מסרב להגיע לפשרה ,,
דלי אמצעים - מרוויחים ביחד 13000 נטו אבל יש המון חובות והחזרים
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר