שלום
יש לי בעיה ענקית , יש לי חוב לאדם מסוים ויש לי אצלו צקים של שכר דירה
עזבתי את הדירה הבאתי אנשים חדשים במקומי
הבעיה שהוא טען לפני שנה שאני צריך לשלם לו בעבור חודש
בקיצור לא שילמתי לו , עכשיו אני אמור לקבל תשלום פיצויים בגין תאונת דרכים
ואמרו לי שאם יש לי איזה בעיה בהוצאה לפועל אני לא יוכל לקבל את הכסף אם במידה יש חוב , בדקתי וגיליתי דרך עורך הדין של בעל הדירה שפתחו נגדי תיק הוצאה לפועל וטענו שהתיק בהוצאה לפועל עומד על 11000 ש"ח
והעורך דין דורש 8000 ש"ח לסגירת התיק
והבטיח שאם אני אשלם התיק יסגר
עכשיו השאלה שלי היא : אם לא הגיע אליי לא מכתב רשום מהוצאה לפועל ולא שום הודעה מהוצאה לפועל האם יכולים לעקל לי את הכסף של הביטוח ?
ממש אני בבעיה נפשית מזה כבר בבקשה תעזרו לי תודה
שלום רב,
שאלה בסיסית היא מהי הכתובת הרשומה שלך במשרד הפנים.
ישנה אפשרות שעברת דירה מבלי לשנות את כתובתך הרשומה ואז הזוכה שלח את מכתביו לכתובת שאתה לא נמצא בה.
לגופו של עניין, אם אתה לא חייב את הכסף, ניתן להגיש התנגדות לביצוע. יחד עם זאת, אם אתה אכן חייב את הכסף, עדיף לסגור את הנושא מחוץ להוצאה לפועל שכן כך תוכל להפחית את התשלום ולהימנע מריבית גבוהה במיוחד.
נכון להיום, הואיל וקיים לך תיק פעיל, ניתן לעקל לך בין היתר את התשלום המדובר.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
יש לבדוק בהוצאה לפועל להיכן נשלחה האזהרה של פתיחת תיק ההוצאה לפועל ומי חתם עליה.
ייתכן וביצעו עיקולים לפני מסירת אזהרה ולכן טרם התקבלה האזהרה.
בכל אופן אם יש לך טענות הגנה רצוי לבדוק עם עו"ד את סיכויי ההגנה ולהגיש התנגדות לביצוע שטר ובקשה להארכת מועד שכן נודע לך על קיומו של התיק עקב העיקול בחברת הביטוח
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר