שלום רב, סלקום שלחו לי הוצעה לפועל על סכום של 13000 ש"ח,
אני רוצה להביע התנגדות מכמה טענות כגון: לא צורפו מסמכים המעידים על התחייבותי אליהם ומפרטים את הסיבה לסכום, אני מודע לזה שקיים חוזה התקשרות שלא נחתם על ידי למרות שאני בעל החשבון, אני חושב שהסכום מופרך וכו'.
הבנתי שע"מ להגיש התנגדות אני צריך חתימה של עו"ד, עד כה ע"ד רצו ממני 4000 שח ויותר, האם יש דרך לעשות זאת בסכום נמוך יותר?
תודה רבה.
יוסי שלום,
סלקום הגישו נגדך תביעה על סכום קצוב בלשכת ההוצל"פ. תחילה היה עליהם לשלוח לך בדואר רשום מכתב התראה בטרם נקיטת הליכים ורק לאחר כחודש ניתן לפתוח תיק הוצל"פ, למרות שאני מניח שהם עשו זאת, תבדוק אם אכן נשלח המכתב.ב"כ הזוכה היה חייב היה להמציא לך יחד עם טופס האזהרה( הטופס הירוק) את כל המסמכים הרבנטיים הנוספים -כתב תביעה על סכום קצוב העתק המכתב שנשלח אליך, פעמים רבות ובניגוד לחוק הם ממציאים לחייב רק את טופס אזהרה.צור קשר עם עוה"ד של הזוכה ותאמר לו שלא צורפו המסמכים, הוא יהיה חייב לשלוח לך אותם בהקדם. 30 הימים שעומדים לזכותך כדי להגיש את כתב התנגדות מתחילים להיספר מיום המצאת כל המסמכים. בכל מקרה במידה ואתה מעוניין להגיש התנגדות תגיש אותה תוך ה30 יום. לגבי הגשת ההתנגדות אתה ממש לא חייב עו"ד אתה יכול לעשות זאת בעצמך אתה חייב רק להחתים עו"ד על תצהיר ואת זה אתה יכות לעשות בכל לשכת הוצל"פ באימות חתימה תמורת סכום סמלי כמו כן אתה יכול להחתים את התצהיר בפני פקיד הוצל"פ במועד הגשת ההתנגדות. שכירות שירותיו של עו"ד רק תגביר את סיכוייך שהתנגדותך תתקבל
תודה רבה על העזרה, האם ישנו טופס מיוחד שאותו צריך למלא? האם ישנה דוגמה לתצהיר על מנת שאדע איך לכתוב אותו?
תודה.
ההתנגדות צריכה להיות מלווה בתצהיר המפרט את טענות ההתנגדות שלך. יש לצרף להתנגדות טופס של לשכת ההוצאה לפועל "התנגדות לתביעה לסכום קצוב" אשר נמצא באתר האינטרנט של רשות האכיפה והגבייה וגם בלשכה עצמה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 055-4532763
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר